RÓLUNK

There are no translations available.

Hőszigetelő rendszert szeretne? Vásároljon olyan hőszigetelő rendszert, akciós árakon, ami egy életre biztosítja otthona melegét! Kérje, ingyenes ajánlatunkat!

Biztos Ön is utálja, hogy a barkácsáruházakban senki sem ért a termékekhez, vagy nem talál eladót?
Mi büszkék vagyunk arra, hogy minden értékesítőnk érti a szakmáját, így vevőink mindig azzal a termékkel sétálnak ki tőlünk, ami számukra a legjobb megoldás!

A www.hoszigetelo-rendszer.com webáruházban megtalálja a megbízható hőszigetelő rendszerek teljes választékát, és a hozzávaló kiegészítőket. Hiszünk benne, hogy hosszútávon csak jó minőséget érdemes venni - és eladni. Ezért csak neves márkákat kínálunk a vevőinek. Így a Weber Terranova és Austrotherm kft termékeit.
Böngésszen hőszigetelő rendszereink között, vagy, ha kérdése van hívja kollégáinkat telefonon!

A Tagscherer Építőanyag Kereskedelmi Kft. 1996-ban alakult családi vállalkozás, mely az évek folyamán folyamatosan bővítette szolgáltatásait, hogy az építkezők és felújítók mind magasabb szintű kiszolgálását biztosítsa.

Az építőanyag kereskedelem mellett jelentős nagykereskedelmi tevékenységet, valamint bel-illetve külföldi árufuvarozást is folytatunk, ennek köszönhetően az ország bármely pontjára eljuttatjuk Önnek a kívánt hőszigetelő rendszert.

 Építőanyag kereskedésünk a 10-es számú főúton, Leányváron található, ahol szakképzett munkatársaink segítenek megkönnyíteni Önnek az építőanyagok közötti választást, illetve kérésére komplett árkalkulációt készítenek. A több ezer m2-es fedett raktárral biztosítjuk a kényelmes, gyors anyagkiszolgálást.

 

Bízunk benne, hogy Ön is igazi Partnerre talál bennünk és csatlakozik az egyre bővülő elégedetten távozó és visszatérő Vásárlóink köréhez.

Üdvözlettel: Tagscherer József,
Ügyvezető

Kérdésed van?
Hívj bizalommal!
Tel.: 06-33/509-985

icon_mail

Cím: 2518, Leányvár Bécsi út 7.

Akár ingyenes
házhozszállítással!
icon_doboz button_reszletek

banner kalkulator

Készítette: HDG Net - Webáruház készítés

Mire kell figyelni hőszigetelő rendszer választása-, felrakása során?

Vajon Ön is öntudatlanul elköveti ezeket a hibákat, amikor hőszigetelő rendszert választ?

Töltse le tanulmányunkat, és tudja meg:

Mire kell figyelni hőszigetelő rendszer választása, és felrakása során?

Ingyenes tanulmány kizárólag azoknak,
akik nem akarnak hibázni a hőszigetelő rendszer
kiválasztása és felrakása során.

Ez a tanulmány sorra veszi azokat a főbb hibákat, melyek figyelembe vételével sok tízezer forintos fölösleges kiadástól kíméljük meg magunkat.